Επιστρέφετε σε αυτό το ιστοχώρο;

Εισέλθετε εδώ χρησιμοποιώντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης
(Τα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον περιηγητή σας)Βοήθεια με Τα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα στον περιηγητή σας
Μερικά μαθήματα μπορεί να επιτρέπουν πρόσβαση επισκεπτών

Είναι η πρώτη σας φορά εδώ;

Τα παρακάτω δεν ισχύουν πλέον. Οι ιστοσελίδες εδώ αφορούν μαθήματα του έτους 2012-13. Δε γίνονται πλέον άλλες εγγραφές εδώ.

Για τους φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών:

Για να εγγραφείτε (η εγγραφή αυτή δεν έχει καμία σχέση με αυτή που κάνετε στη γραμματεία) σε ένα από τα μαθήματα απαιτούνται δύο βήματα:

  1. Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε λογαριασμό στο σύστημα moodle (που περιέχει πολλά μαθήματα), εκτός αν έχετε ήδη ανοίξει τέτοιο λογαριασμό στο σύστημα. (Ο λογαριασμός αυτός δεν έχει τίποτα να κάνει με άλλους λογαριασμούς που έχετε τυχόν ανοίξει στο Πανεπ. Κρήτης.) Επιλέγετε γι' αυτό ένα username κι ένα password. Δώστε το πραγματικό σας όνομα. Λογαριασμοί με ψέυτικα ονόματα θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.
  2. Για κάθε ένα από τα μαθήματα τα οποία θέλετε να παρακολουθήσετε πρέπει να μπείτε στη σελίδα του μαθήματος και να κάνετε εγγραφή στο μάθημα. Αυτό γίνεται μέσα στη σελίδα του κάθε μαθήματος ("Εγγραφή στο Μάθημα").

Συνολικά δηλ. θα πρέπει να κάνετε 2 εγγραφές, μια για το σύστημα και μια για το μάθημα, για να είναι πλήρως λειτουργικό το σύστημα για σας.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ QUIZ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην εγγραφή σας επικοινωνείστε μαζί μου στο kolount AT gmail.com (AT = @) ή περάστε από το γραφείο μου (Γ111).

-Μιχάλης Κολουντζάκης